Sluit venster

 

Wil je weten wat De Stadmaker voor
jou kan betekenen?

Neem gerust contact met ons op! We bespreken de mogelijkheden graag onder het genot van een goede kop koffie.
 

De Stadmaker
Aubadepad 14
6842 DB Arnhem

Tel     +31 6 147 29 197
Mail   suzanne@destadmaker.nl 

IBAN  NL70RABO0327490964
KvK    70910685
BTW   NL001154193B66

Skip to main content

Een van de projecten van De Stadmaker is ‘Hart van Zuid’ in de Gemeente Hengelo. Dé plek waar een uniek stadsdeel komt en waar we zijn gestart met het toepassen van placemaking. Gisteren vond de aftrap van het Hart van Zuid Café plaats. We konden eindelijk weer fysiek bij elkaar komen! Met het café zorgen we voor draagvlak en stimuleren we de onderlinge samenwerking tussen de betrokken partijen.

Aan de hand van de zogeheten placegame brachten we samen de kansen van het gebied in kaart. De aanwezigen waren een goede dertig(!) ondernemers, bewoners, de gemeente, de marktpartijen Van Wijnen, BPD, Emga Dikkers, Icoon en Hazemijer én het placemaking team. De geslaagde, interactieve middag sloten we af met een drankje en een kleine gift. Op naar nog veel meer ontmoetingen!

Met speciale dank aan het placemaking team: Nicole Brem, Lars Harms, Esther de Jong, Marten ter Haar, Monique Delsing-Otto, Charlotte Laarhuis, Eline Douwes-Dekker en Mike Verhoeven.

#placemaking #gebiedsontwikkeling #samenwerken #HartvanZuid