Sluit venster

 

Wil je weten wat De Stadmaker voor
jou kan betekenen?

Neem gerust contact met ons op! We bespreken de mogelijkheden graag onder het genot van een goede kop koffie.
 

De Stadmaker
Aubadepad 14
6842 DB Arnhem

Tel     +31 6 147 29 197
Mail   suzanne@destadmaker.nl 

IBAN  NL70RABO0327490964
KvK    70910685
BTW   NL001154193B66

Skip to main content

Op zaterdag 2 februari opent de voormalige Kruisberg gevangenis met al haar huurders de deuren! Nieuwsgierig hoe placemaking werkt en hoe een gevangenis nieuw leven in wordt geblazen? Kom dan gezellig langs voor een kop koffie.

U bent van 10:00 tot 15:00 uur van harte welkom om het complex te bekijken en kennis te maken met de ondernemers. Tijdens de open dag is er een pop-up museum over de Kruisberg Gevangenis en haar geschiedenis. Daarnaast laten huurders hun werk zien door middel van workshops, open ateliers en demonstraties. Voor de jeugd zijn ook leuke activiteiten georganiseerd zoals een kookworkshop, speurtocht, samen een kunstwerk maken en ze mogen aan een expositie deelnemen. En de Stadsboerin Doetinchem opent voor het eerst haar deuren!

Nieuwe invulling de Kruisberg Gevangenis
De voormalige Kruisberg Gevangenis heeft sinds het voorjaar van 2018 een nieuwe tijdelijke invulling. Bedrijven uit en rondom Doetinchem kunnen zich op deze prachtige locatie vestigen. Ook biedt de Kruisberg Gevangenis tijdelijke ruimte aan zzp’ers en startups. Inmiddels is er een veelzijdige samenstelling van huurders bestaande uit sociaal-maatschappelijke en creatieve bedrijven gericht op duurzaamheid en natuur. Er is nog ruimte vrij voor geïnteresseerde huurders die binnen het concept van de Kruisberg Gevangenis passen.

Interesse in het huren van een ruimte? Meld je dan aan via www.dekruisberggevangenis.nl