Sluit venster

 

Wil je weten wat De Stadmaker voor
jou kan betekenen?

Neem gerust contact met ons op! We bespreken de mogelijkheden graag onder het genot van een goede kop koffie.
 

De Stadmaker
Aubadepad 14
6842 DB Arnhem

Tel     +31 6 147 29 197
Mail   suzanne@destadmaker.nl 

IBAN  NL70RABO0327490964
KvK    70910685
BTW   NL001154193B66

Skip to main content

Vorige week gaf ik een gastcollege aan studenten van mijn voormalige opleiding Vastgoed & Makelaardij van Saxion University of Applied Sciences. Het ging over ‘placemaking in gebiedsontwikkeling’ en vond plaats in de Nettenfabriek in Apeldoorn. Een toepasselijke locatie, want het is een project van Dura Vermeer Hengelo waarbij ik de placemaking mag verzorgen. Het doel? De locatie nieuw leven inblazen! De studenten kregen een kijkje achter de schermen bij het proces van placemaking en het inzetten van tijdelijke initiatieven ter voorbereiding op gebiedsontwikkeling. Naar mijn mening de enige goede manier om gebiedsontwikkeling te starten. Ook geïnteresseerd in een blik achter de schermen? Ik vertel je er graag meer over!