Sluit venster

 

Wil je weten wat De Stadmaker voor
jou kan betekenen?

Neem gerust contact met ons op! We bespreken de mogelijkheden graag onder het genot van een goede kop koffie.
 

De Stadmaker
Hommelseweg 271
6821 LH Arnhem

Tel     +31 6 147 29 197
Mail   suzanne@destadmaker.nl 

IBAN  NL70RABO0327490964
KvK    70910685
BTW   NL001154193B66

Rotterdam groeit in populariteit en inmiddels is er een serieus woningtekort ontstaan. Het Oude Noorden is een oude stadswijk met voorheen veel detailhandel. Momenteel zijn de gevolgen van afname en centralisatie van winkels echter duidelijk zichtbaar. Hier wil de gemeente Rotterdam actief op inspelen. De komende jaren moeten overtollige leegstaande winkels, kantoren en horecapanden getransformeerd worden naar woningen. In opdracht van de gemeente Rotterdam fungeren De Stadmaker en stedelijk ontwikkelaar Stipo samen als transformatiemanager. Het stimuleren en begeleiden van de transformaties zal voor een nieuw en beter aanbod in Rotterdam Noord zorgen. Wil je weten wat onze aanpak is en welke resultaten er geboekt zijn? Ga naar de projectpagina: www.destadmaker.nl/transformatiemanagement-rotterdam-noord of neem gerust contact op!

Leave a Reply