Sluit venster

 

Wil je weten wat De Stadmaker voor
jou kan betekenen?

Neem gerust contact met ons op! We bespreken de mogelijkheden graag onder het genot van een goede kop koffie.
 

De Stadmaker
Aubadepad 14
6842 DB Arnhem

Tel     +31 6 147 29 197
Mail   suzanne@destadmaker.nl 

IBAN  NL70RABO0327490964
KvK    70910685
BTW   NL001154193B66

Skip to main content

Deze week kwamen niemand minder dan de burgemeester en wethouders van de Gemeente Doetinchem bij de Kruisberg gevangenis langs! Door alle mooie verhalen die de ronde doen waren ze nieuwsgierig geworden. Inmiddels zijn we ruim één jaar bezig met #placemaking en wat gaat het lekker! We hebben een community met ruim 20 lokale initiatieven en ondernemers opgebouwd. En we zijn zeker nog niet uitgegroeid. De bruisende energie uit de stad krijgt de ruimte in de Kruisberg gevangenis. De tijdelijk commerciële en sociaal-maatschappelijke invulling van dit prachtige monumentale complex is een verrijking voor Doetinchem. Nieuwsgierig geworden naar wat er allemaal in de Kruisberg gevangenis te doen is? Volg ons op social media of check de website!